Τρίτη, 16-ΙΑΝ-2018, 4:40 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Εμφανίσεις » Πιλότος αεροπλάνου κατήγγειλε
Πιλότος αεροπλάνου κατήγγειλε
aposperittisDate: Κυριακή, 05-ΙΑΝ-2014, 1:15 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Πιλότος αεροπλάνου κατήγγειλε οτι παρολίγον να συγκρουσθεί με UFO.
Ο καπετάνιος του Airbus A320 εντόπισε ένα ασημένιο αντικείμενο να έρχεται κατευθείαν προς το πιλοτήριο, καθώς περούσε πάνω από Berkshire της Αγγλίας. Κοιτούσε έξω από το αριστερό παράθυρο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν από το παράξενο περιστατικό. Στην έκθεση ασφαλείας, δήλωσε: «Πως ο ίδιος γύρισε να κοιτάξει μπροστά, αντιλήφθηκε ένα αντικείμενο που κινείται προς το μέρος του στο ιδιο ύψος , ελαφρώς πιο πάνω από το παρμπρίζ του θαλάμου διακυβέρνησης.» Έχοντας πολύ λίγο χρόνο για να συγκεντρωθεί στο τι συμβαίνει και σκεφτόμενος οτι ήδη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με το ufo, χωρίς να προλαβαίνει να κάνει κάτι , έσκυψε δεξιά στον συγκυβερνήτη να τον προειδοποιήσει.

Ο σοκαρισμένος καπετάνιος ξεφούρνισε:» Το είδες αυτό;»

Αλλά σαστισμένος ο συγκυβερνήτης που δεν είχε δει το UFO, απάντησε: » Να δώ τι;»

Ο συγκυβερνήτης βλέπωντας τρομαγμένο τον κυβερνήτη νομιζε πως υπήρχε κάποια βλάβη στο αεροσκαφος

« Ο συγκυβερνήτης γύρισε και τον κοίταξε και σκέφτηκε πως κάποι0 σφάλμα υπήρχε στην λειτουργία του αεροπλάνου,» όπως αναφέρει στην έκθεση ασφαλείας.

Ο καπετάνιος ήταν τόσο τρομαγμένος από το περιστατικό, που τον Ιούλιο ανέφερε την συνάντηση με το UFO στους υπεύθυνους ασφάλειας του UK Airprox Board, το οποίο ερευνά ατυχήματα στο βρετανικό εναέριο χώρο.

Είπες στους εμπειρογνώμονες οτι είδε ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα πούρου ή μπάλα του ράγκμπι, το οποίο είχε ενα μετταλικό φωτεινό χρώμα.

Η παρολίγον συγκρουση με ufo συνέβη 20 μίλια δυτικά του αεροδρομίου Heathrow, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Αλλά οι ερευνητές , οι οποίοι δεν αποκαλύπτουν ποια αεροπορική εταιρεία είχε εμπλακεί , απέτυχαν να βρουν οποιαδήποτε αγνώστα αεροσκάφοι στην περιοχή εκείνη την εποχή.
Και πρόσθεσαν:» Δεν ήταν δυνατό να εντοπίστει το αντικείμενο ή να καθορίσει η πιθανή αιτία αυτής της παρατήρησης.»Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Εμφανίσεις » Πιλότος αεροπλάνου κατήγγειλε
Page 1 of 11
Search: