Σάββατο, 25-ΝΟΕ-2017, 6:50 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Εισβολή τεράστιων ποντικιών στην Αγγλία

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι του Bradford της Βρετανίας καθώς τις τελευταίες ημέρες τα σπίτια τους «δέχονται εισβολή» από γιγαντιαίους αρουραίους.

Τα τρωκτικά αυτά έχουν συνήθως το διπλάσιο μέγεθος από τα κανονικά και συχνά εμφανίζονται στις κουζίνες και στα καθιστικά των σπιτιών τους.

«Μοιάζουν περισσότερο με Ratzillas παρά με αρουραίους», είπε ο 31χρονος Brandon Goddard ο οποίος σκότωσε έναν ποντικό μήκους 80 περίπου εκατοστών (βλ φωτογραφία) καθώς και άλλους τέσσερις με παρόμοιο μέγεθος. «Προσπάθησα να τους σκοτώσω γρήγορα. Ποιος ξέρει πόσοι άλλοι υπάρχουν αν μάλιστα αναπαράγωνται πολύ γρήγορα;»

Τα τρωκτικά αυτά φέρεται ότι έχουν κάποιο είδος συγγένειας με ένα αντίστοιχο είδος στη νότια Αμερική, έχουν το διπλάσιο μέγεθος από τα βρετανικά και τα μεγαλύτερα έχουν εντοπιστεί τώρα, στο Bradford.

Οι κάτοικοι στο Ravenscliffe του Bradford βλέπουν τα τεράστια τρωκτικά να εμφανίζονται ανενόχλητα στις κουζίνες και τα σαλόνια των σπιτιών τους.

«Θεέ μου! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν γάτες, αλλά αυτά είναι πραγματικά πολύ μεγάλα!», δηλώνει ανήσυχα η 38χρονη Rebecca Holmes.

Από την άλλη μεριά, ο Brandon, που δουλεύει σε εταιρεία εξόντωσης ποντικιών, εφοδιάστηκε με ένα φλογοβόλο προκειμένου να εξοντώσει τους «επισκέπτες» μια και καλή. «Έχω δει χιλιάδες ποντίκια και αρουραίους στη δουλειά μου, όμως, ποτέ δεν έχω δει τόσο τεράστιους όπως αυτούς εδώ. Ευτυχώς δεν μένω σε αυτήν την περιοχή», είπε ο Brandon που κατάφερε να σκοτώσει έναν τεράστιο ποντικό, όμως οι υπόλοιποι του ξεφύγανε.

Οι κάτοικοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξοντώσουν τους απρόσκλητους επισκέπτες του χρησιμοποιώντας ρόπαλα του baseball, κουζινικά σκεύη, όπλα, και οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμο εναντίον των τεράστιων αυτών ποντικιών.

Οι ειδικοί ονόμασαν το φαινόμενο «εξωπραγματικό» και προσπαθούν τώρα να βρούνε λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Bradford.

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!