Τετάρτη, 13-ΔΕΚ-2017, 6:18 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Γιατί προσκύνησε ο Ομπάμα τον Αμπντουλάχ?

Όλοι μα όλοι αναρωτιούνται, γιατί ο Πλανητάρχης Ομπάμα προσκύνησε τον βασιλιά Αμπντουλάχ της Σαουδικής Αραβίας και του φίλησε το χέρι παραβιάζοντας το πρωτόκολλο των ΗΠΑ σύμφωνα με το οποίο, ο πρόεδρός τους ποτέ δεν υποκλίνεται σε βασιλείς.

Ο Ομπάμα όμως δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πρόεδρος. Είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που  προέρχεται  από την Μαύρη Αδελφότητα των Νεφελίμ που κυριαρχεί στην Ευρώπη (γνωστή και ως Μαύρη Αριστοκρατία) και έγινε αποδεκτός από την  Λευκή Αδελφότητα των Νεφελίμ που κυριαρχεί σε όλο τον Πλανήτη με έδρα την υπόγεια Λευκή Πολιτεία που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν της βόρειας Κίνας και εκπροσωπείται από τον Λευκό Οίκο.

Ο Αμπντουλάχ δεν δέχθηκε τυχαία την υπόκλιση και το χειροφίλημα από τον Ομπάμα, αφού και οι δύο ανήκουν στην Μαύρη Αδελφότητα και οι ενέργειες του Αμπντουλάχ ήταν καταλυτικές για την πρόσφατη ειρήνευση των δύο αδελφοτήτων και την προώθηση του Ομπάμα στη θέση του "εκλεκτού" που θα προσπαθήσει να ειρηνεύσει τον πλανήτη, που ενωμένος θα δεχθεί τον παγκόσμιο ηγέτη τον ατιμασμένο από την Λευκή Αδελφότητα , τον οποίο κανένας ως τώρα δεν είδε δημόσια.

Δείτε το βίντεο της υπόκλισης, την οποία ο Λευκός Οίκος δήλωσε οτι δεν....είδε, αφού η ενέργεια του Ομπάμα εξώργισε τον προεξάρχοντα της Λευκής Αδελφότητας βασιλέα Βελιάλ εκ του γένους Μαλτσέχ.


Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!