Τρίτη, 12-ΔΕΚ-2017, 3:26 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Η θρησκεία του Voodoo Μέρος Β

Η εμφάνιση καποιων Lwas στις θρησκευτικές τελετές με ανθρώπινη μορφή:
Πολλοί ερευνητές του Voodoo,μέσα σε αυτούς και ο Hugh, έχουν αναφέρει την εμφάνιση "περίεργων ανθρώπων” σε διάφορες τελετές Voodoo. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν την ανθρώπινη μορφή των Lwas. Αρχικά , οι ερευνητές σκέφτηκαν ότι αυτοί ήταν απλώς ήθοποιοί που έπαιζαν καλά το ρόλο τους. Όταν όμως ο Sc. White (ανώτερος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης) φωτογράφησε κάποιον από αυτούς, διαπίστωσε ότι δεν εμφανιζόταν στη φωτογραφία!

Η αιώρηση των houngans:
Έχουν αναφερθεί διάφορες περιπτώσεις σύμφωνα με τις οποίες οι mambos αιωρούνται αρκετά εκατοστά από το έδαφος, χωρίς να αυτοσυγκεντρώνονται άλλα έχοντας πλήρη επαφή με το περιβάλλον. Μερικοί από αυτούς ,όπως ο Mamiandrata, λέγεται ότι μπορούσαν να ελέγξουν την ιδιότητα αυτή και να "πετάνε” κατα βούληση. Όπως αναφέρει ο White "some of these people seemed to float in the peristyle. Everytime this would happen , we would keep looking for strings that supported them but we would not find anything! When we would ask those people after the ceremony, the only answer we would get is :’Lwas aident’ – The Lwas help (in French)”.

Matto Soleil (o υλικός ήλιος):
Όταν οι κάποιοι houngans αυτοσυγκεντρώνονται έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της φωτοβόλησης τους! Πράγματι, παρουσιάζεται γύρω τους "ένα περίεργο φως” το οποίο εστιάζεται στα χέρια και στο κεφάλι.

Το γύρισμα των ματιών:
Σε πολλούς από τους πιστούς ,όταν καταλαμβάνονται από κάποιο Lwa, εμφανίζεται το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης περιστροφής των ματιών. Τα μάτια κινούνται ανεξέλεγκτα και μάλλιστα σε πολλές περιπτώσεις έχει την περιστροφή του βολβού του ματιού, έτσι ώστε η κόρης (καθώς και το συμπλέγμα του φακού) να βρίσκονται πίσω, "κοιτώντας” προς το εσωτερικό του κεφαλιού.


Πηγή: Metafysico.gr
Συγγραφέας: Χαρίλαος Θώμος (^Nocturnal^)
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!