Πέμπτη, 23-ΝΟΕ-2017, 2:46 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Kymatica: Η Άλλη Οπτική του Κόσμου B

6. Καταπίεση
Διαρκώς καταπιέζουμε όσα δεν αποδεχόμαστε για εμάς. Γι’ αυτό είναι τόσο δύσκολο να δούμε το ψευδο-Εγώ μας και τις παραλλαγές του όπως πραγματικά είναι. "Ένα έθνος μπορεί να αντέξει τους ηλίθιους και ακόμα και τους φιλόδοξους. Δεν μπορεί όμως να επιβιώσει από την προδοσία εκ των έσω.” Αυτό είναι το αληθινό ψευδο-Εγώ μας, το οποίο μας παραπλανά και μας απομακρύνει από την ελευθερία που πραγματικά έχουμε. Για να επιβιώσει αυτό το ψυχικό παράσιτο, πρέπει να μας δώσει μία χημική ουσία που θα μας αναγκάσει να είμαστε εξαρτημένοι από αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, η τροφή είναι η συνειδητή μας ενέργεια και για να θρέψουμε το παράσιτο, η χημική ουσία του φόβου μας αναγκάζει να αποζητούμε προστασία και άμυνα.
Οι ζωτικές λειτουργίες του σώματος μπορούν να χωριστούν σε δύο βασικές λειτουργίες που επιτρέπουν σε κάθε οργανισμό να επιβιώσει: Πρέπει να αναπτυχθείς, να συντηρηθείς, να φροντίσεις τη βιολογία σου, αλλά πρέπει επίσης να μπορείς να προστατεύεις τον εαυτό σου. Έτσι, αν απλώς μεγαλώνεις αλλά δεν μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου, γίνεσαι τροφή για κάτι άλλο. Έτσι, η επιβίωση συνιστά μία ισορροπία μεταξύ ανάπτυξης και προστασίας.
Στην εξέλιξη της ιστορίας και της ανάπτυξης του ανθρώπινου πολιτισμού, αναγνωρίζουμε ότι η φύση μας πρέπει να βρίσκεται σε μία κατάσταση ανάπτυξης και ότι η προστασία μας υποτίθεται πως απλώς μας βοηθά σε κάποια απειλητική στιγμή. Δεν μπορείς να μεγαλώνεις και να προστατεύεσαι ταυτόχρονα. Έτσι, η ουσία είναι, όταν βλέπουμε την ανάγκη για προστασία, οι στρεσσικές ορμόνες του σώματος φράσσουν την κυκλοφορία του αίματος στα σπλάχνα μας που είναι μέρος του σώματος προς ανάπτυξη. Το θέμα είναι πως αν παίρναμε το αίμα από τα σπλάχνα μας και το μεταφέραμε στα χέρια μας, τότε δεν θα υπήρχε αίμα στα σπλάχνα και αυτό σημαίνει παύση της ανάπτυξης.
Αλλά είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε. Και όταν η μάχη τελειώσει, το αίμα μας επιστρέφει στα σπλάχνα μας και αρχίζουμε πάλι να αναπτυσσόμαστε. Όμως, στον κόσμο που ζούμε σήμερα, υπάρχει φόβος 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Έτσι υφιστάμεθα μία συνεχή ροή εκείνης της στρεσσικής ορμόνης στο σώμα μας. Ρέει συνεχώς, ωθώντας μας να αντιταχθούμε ή να φύγουμε, οποιαδήποτε στιγμή είμαστε έτοιμοι για μάχη γιατί είμαστε σε επαγρύπνηση.

Όμως, το πρόβλημα είναι το εξής: τι σημαίνει αυτό για την κατανομή της ενέργειάς μας; Σημαίνει ότι ξοδεύουμε την περισσότερη ενέργειά μας για προστασία. Δεν μπορείς να επιβιώσεις όταν προστατεύεσαι συνεχώς. Και αν το παράσιτο μπορεί να ελέγξει τον φόβο, μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο φόβο ανάμεσά μας που μόνον αυτό μπορεί να μας προστατέψει από εκείνον. Μία πρόσφατη εκδήλωση αυτού, μας δίνει ο Zbigniew Brzezinski, πρώην υπουργός εξωτερικών και υποστηρικτής του προέδρου Barack Obama. Στο βιβλίο του "Η μεγάλη σκακιέρα”, δηλώνει: "Καθώς η Αμερική μετατρέπεται σε μία αυξανόμενα πολυπολιτισμική κοινωνία μπορεί να της είναι δύσκολο να φτιάξει μία κοινά αποδεκτή εξωτερική πολιτική, εκτός από την περίπτωση μίας πραγματικά μεγάλης και ευρείας άμεσης εξωτερικής απειλής.
Ακόμη και ο γραμματέας των Ναζί, Hermann Goring, συνοψίζει τέλεια αυτό το παιχνίδι προσφοράς και ζήτησης όταν δηλώνει πως: "Οι άνθρωποι πάντοτε μπορούν να εγκλωβιστούν από τους ηγέτες, αυτό είναι εύκολο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι το να τους πεις ότι τους επιτίθενται και να κατηγορήσεις τους ειρηνοποιούς για έλλειψη πατριωτισμού και έκθεση της χώρας σε κίνδυνο. Λειτουργεί το ίδιο σε κάθε χώρα. Επίσης λειτουργεί το ίδιο σε κάθε ξεχωριστή ψυχή.

Να θυμάστε πως το ψευδο-Εγώ έχει μόνον μία επιθυμία – να μεγαλώσει και να γίνει πιο δυνατό από τον αληθινό εαυτό μας. Αυτή η ασθένεια μας αναγκάζει να πιστέψουμε ότι είμαστε κάτι ξέχωρο από τη φύση. Γι’ αυτόν τον λόγο εξαρτώμαστε τόσο πολύ από την τεχνολογία. Γι’ αυτό υπάρχει τόση αμέλεια για τη Γη και το περιβάλλον. Και γι’ αυτό βλέπουμε τόσο φανατισμό, ρατσισμό και σεξισμό και κάθε άλλη πιθανή μορφή διάκρισης που οδηγεί στο έγκλημα, τη βία, τους πολέμους και τελικά στην ολική καταστροφή του οργανισμού.
Αυτή η ατέρμονη κατάσταση φόβου, σύγχυσης και απομόνωσης στην οποία ζει ο κόσμος, είναι ένα σύμπτωμα του ψευδο-Εγώ που δημιουργεί μία πλασματική απειλή. Αν οι άνθρωποι ταυτιστούν με την εξουσία, τότε η ελευθερία προκαλεί άγχος. Πρέπει να κρύψουν το θύμα μέσα τους καταφεύγοντας στη βία εναντίον άλλων.

7. Σύμβολα

Πολλοί από τους προέδρους των ΗΠΑ είναι συγγενείς μεταξύ τους. Η οικογένεια Bush έχει συγγένεια με έναν μεγάλο αριθμό πρώην προέδρων. Τους George Washington, Millard Fillmore, Franklin Pierce, Abraham Lincoln, Ulysses Grant, Rutherford Hayes, James Garfield, Grover Cleveland, Theodore Roosevelt, William Taft, Calvin Coolidge, Herbert Hoover, Franklin Roosevelt, Richard Nixon και Gerald Ford. Ο Michael Tsarion σημειώνει ότι οι Bush έχουν στενή συγγένεια με όλους του ευρωπαίους μονάρχες, ενθρονισμένους και μη και έχει συγγένεια με κάθε μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
Το γενεαλογικό δέντρο των Bush μπορεί να καταγραφεί ήδη από τον 15ο αιώνα. Έχει ευθεία καταγωγή από τον Ερρίκο τον 3ο και από την αδελφή του Ερρίκου του 8ου, Mary Tudor. Επίσης έχει συγγένεια με τον Κάρολο τον 2ο της Αγγλίας. Και επίσης βρίσκουμε ότι ο George Bush είναι απευθείας απόγονος του Godfroi de Bouillon, ο οποίος ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Ιερουσαλήμ αφότου την επανέκτησε από τους Σαρακηνούς, που ήταν το όνομα της Ισλαμικής πίστης κατά τον μεσαίωνα.
Έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η σημερινή κατοχή της μέσης ανατολής από τις ΗΠΑ έγινε από την ίδια οικογένεια: Ξεκίνησε από τον George Bush τον πρεσβύτερο το 1991 και συνεχίστηκε από τον George Bush τον νεότερο το 2003. Ο George Bush ο νεότερος είναι εξάδελφος των δύο αντιμαχόμενων υποψηφίων του κατά τις δύο θητείες του ως πρόεδρος, με τον Al Gore και τον John Kerry. Ο πρόεδρος των Δημοκρατικών, Barack Obama, επίσης έχει συγγένεια με τον George Bush, όπως επίσης και με τους Gerald Ford, Lyndon Johnson, Harry Truman, James Madison και με τον βρετανό πρωθυπουργό, σερ Winston Churchill.

Στην αντίπαλη πλευρά των προεδρικών εκλογών του 2008 ο John McCain κατάγεται από τον Robert De Bruce, τον βασιλιά William τον 1ο της Σκοτίας κι επίσης από τον Godfroi de Bouillon. Πιθανότατα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πλευρές αυτών των γενεαλογιών είναι ότι ολόκληρη η Βρετανική βασιλική οικογένεια κατάγεται από τον μουσουλμάνο προφήτη Μωάμεθ μέσω των αράβων βασιλιάδων της Σιβύλλας. Η γενεαλογία πέρασε από τους βασιλείς της Πορτογαλίας στην Καστίλη και τελικά στον βασιλιά Εδουάρδο τον 4ο.
Αυτή είναι μία ιστορία πολύ διαφορετική από όσα ακούτε καθημερινά στα ΜΜΕ και ως ιδέα γενεαλογικής υπεροχής απομυθοποιείται πλήρως σύμφωνα με την αυθεντία στις αριστοκρατικές γενεαλογίες – τη χρυσή βίβλο των ευγενών του Burke. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει η αληθινή ιστορία και από την άλλη υπάρχει η κατασκευασμένη ψευδαίσθηση, η βιτρίνα που προβάλλεται στο κοινό. Αυτοί οι δεσμοί αίματος προχωρούνε διαρκώς μέσα από συγγράμματα όπως η χρυσή βίβλος των ευγενών του Burke και από άλλα συναφή βιβλία.
Το σημαντικό σε όλα αυτά είναι ότι βρίσκουμε όχι μόνον τους ίδιους ανθρώπους, αλλά και την ίδια επιδίωξη ανάμεσα στους ανθρώπους που κατείχαν υψηλές θέσεις στη μοναρχία, τις δυναστείες, την αριστοκρατία και τη δημοκρατία, στο παρελθόν και το παρόν. Και όλοι τους συνδέονται με φυσικό και συμβολικό δεσμό. Αυτή η γενεαλογία φέρει το σύμβολο της νόσου μας. Για να αναπτύξουμε μία το δυνατόν ακριβή εικόνα του εαυτού μας, πρέπει να αποκτήσουμε μία μικρή ή μεγάλη επίγνωση αυτών των προσωπείων του εαυτού μας τα οποία δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Και αυτά τα προσωπεία μπορούν εύκολα να εντοπιστούν γιατί εμφανίζονται ως συμπτώματα.

8. Συμπτώματα
Τα συμπτώματα της ψυχοπνευματικής μας ασθένειας είναι οι πόλεμοι, οι τρομοκρατικές επιθέσεις, οι τεχνητές ή κατασκευασμένες καταστροφές και οι ηγέτες. Όσο οι άνθρωποι αγνοούν τις εσωτερικές τους τάσεις και την εσωτερική τους φύση, πάντα θα αποτυγχάνουν να κατανοήσουν το γιατί λαμβάνουν χώρα αυτά τα γεγονότα και το γιατί αυτοί οι άνθρωποι ανέρχονται σε τόσο σημαντικές θέσεις. Ο λόγος που επί χιλιάδες χρόνια έχουμε αποτύχει να κατακτήσουμε μόνιμα αυτούς τους αρχετυπικούς εξουσιαστές, είναι γιατί επί χιλιάδες χρόνια πολεμούμε τα συμπτώματα της νόσου κι όχι την αιτία της.
Για κάθε διεφθαρμένη κυβέρνηση που πέφτει στα χέρια των επαναστατημένων και καταπιεσμένων μαζών, δύο ακόμα θα εμφανιστούν στη θέση της κάθε φορά. Γιατί η αιτία ύπαρξης μιας διεφθαρμένης κυβέρνησης δεν βρίσκεται στο άτομο που ηγείται αυτής αλλά στην ψυχή του κάθε ατόμου. Γιατί ο ανίδεος ξενιστής ενός θανατηφόρου παρασίτου θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αρνηθεί τη δική του ανικανότητα προς ελευθερία. Οι άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα, ασχέτως του πόσο παράλογο είναι, για να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν την ψυχή τους.
Είμαστε τόσο άδειοι από λογική σε αυτόν τον κόσμο, που εκείνοι οι λίγοι που απλώς σταματάνε να προβάλλονται πάνω στους άλλους και αρχίζουν να αντιμετωπίζουν τους δικούς τους δαίμονες, μοιάζουν με νευρωτικούς. Ένα άρθρο που γράφτηκε το 1950 δηλώνει ότι τα άτομα που απομονώθηκαν από το οικείο κοινωνικό και πολιτισμικό τους περιβάλλον, έγιναν νευρωτικά. Αυτό καταδεικνύει πως όταν αυτά τα άτομα δεν έχουν αντικείμενο για να συνδέσουν με τις σκοτεινές τους τάσεις, αρχίζουν να βλέπουν στον εαυτό τους όσα παλαιότερα αρνούνταν να αναγνωρίσουν και δεν είχαν ιδέα για το πώς εμφανίστηκαν και πώς να τα αντιμετωπίσουν.
Το να αντιμετωπίσουμε τον αληθινό εσώτερο εαυτό μας είναι θεωρητικά άγνωστο στον κόσμο σήμερα. Γι’ αυτό ασχέτως του πόσοι πολιτισμοί έρχονται και παρέρχονται, είναι το συλλογικό μας ασυνείδητο που δημιουργεί τον κυβερνητικό μηχανισμό, όχι τα άτομα ξεχωριστά. "Ο ορισμός της φρενοβλάβειας είναι το να κάνεις συνεχώς το ίδιο πράγμα και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικά αποτελέσματα” λέει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Και μετά από αμέτρητες απόπειρες θα νομίζατε ότι οι άνθρωποι θα κατανοούσαν ότι τα φυσικά αντίποινα δεν είναι η λύση. Κι όμως είμαστε εδώ, χιλιάδες χρόνια μετά, με τεχνολογία που μπορεί να κλωνοποιήσει το DNA, οχήματα που μπορούν να σπάσουν το φράγμα του ήχου και να εξερευνήσουν τα βάθη του διαστήματος, και με επιστήμη που μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν κάθε ασθένεια και ακόμα αποτυγχάνουμε να προσέξουμε τη σημαντικότητα των σκέψεων και της συνείδησής μας. Αυτός είναι ο ορισμός της φρενοβλάβειας. Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για αυτή την ψυχική επιδημία γιατί σκοτώνουμε τον πληροφοριοδότη και δεν δίνουμε προσοχή στο μήνυμά του.

9. Το Εγώ
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘90, τρεις κάτοχοι του βραβείου Νόμπελ ιατρικής, εξέλιξαν την έρευνα που αποκάλυψε πως η πρωταρχική λειτουργία του DNA δεν βρίσκεται στην πρωτεϊνοσύνθεση όπως πιστεύονταν ευρέως κατά τον περασμένο αιώνα αλλά στην πρόσληψη κι εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Λιγότερο από το 3% των λειτουργιών του DNA σχετίζονται με την πρωτεϊνοσύνθεση, ενώ περισσότερο από το 90% λειτουργεί στο πεδίο των βιοακουστικών και βιοηλεκτρικών σημάτων.
Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το DNA λειτουργεί με βιοηλεκτρικά σήματα; Το ινστιτούτο Heartmath ανακάλυψε πως η καρδιά και ο εγκέφαλος διατηρούν έναν συνεχή αμφίδρομο διάλογο, το ένα επηρεάζοντας τη λειτουργία του άλλου. Αν και δεν είναι πολύ γνωστό, η καρδιά στέλνει πολύ περισσότερες πληροφορίες στον εγκέφαλο απ’ ότι ο εγκέφαλος στέλνει στην καρδιά και τα σήματα που στέλνει η καρδιά στον εγκέφαλο μπορούν να επηρεάσουν την αντίληψη, τα συναισθήματα και ανώτερες συλλογικές λειτουργίες. Επίσης, η καρδιά παράγει το πιο δυνατό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματός μας και αυτό μπορεί να μετρηθεί στα εγκεφαλικά κύματα των ανθρώπων γύρω μας.
Κυριολεκτικά είμαστε μία ηλεκτρομαγνητική έκφραση των ανώτερων συλλογικών λειτουργιών μας. Η συμπεριφορά του ηλεκτρομαγνητισμού είναι γνωστή ως δυισμός. Η ύλη εμπεριέχει αρνητικό και θετικό φορτίο. Αυτό σημαίνει ότι οι οργανισμοί έχουν δημιουργηθεί πάνω σε αυτή τη βάση. Η ομοιοστασία κάθε οργανισμού είναι η εξισορρόπηση των δύο πολικοτήτων. Επιπλέον, έρευνες στη δυναμική των συναισθημάτων έδειξαν ότι το πεδίο της καρδιάς είναι φορέας συναισθημάτων και ο μεσολαβητής βιοηλεκτρομαγνητικής επικοινωνίας μέσα κι έξω από το σώμα. Έρευνες έδειξαν ότι το πεδίο της καρδιάς μας αλλάζει ανάλογα με τα συναισθήματα που βιώνουμε, καταγράφεται στον εγκέφαλο των ανθρώπων γύρω μας και είναι ικανό να επηρεάσει τα κύτταρα, το νερό και το DNA όπως μελετήθηκε στο εργαστήριο.

10. Φόβος
Η χημική ουσία που παράγει ένα συλλογικό παράσιτο δημιουργεί ένα βιοηλεκτρικό σήμα που δίνεται από τον ξενιστή. Αυτό το σήμα εκπέμπεται στους οργανισμούς της κοινότητάς μας και θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον οργανισμό εκτός κι αν εξουδετερωθεί από μία αντίθετη δύναμη. Ο δόκτωρ Fritz Allan Poe ανακάλυψε πως τα κύτταρα του σώματός μας επικοινωνούν μέσω βιοφωτονίων, δηλαδή μικροσκοπικών σωματιδίων φωτός τα οποία είναι τμήματα ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Αυτό το σύστημα επικοινωνίας στο σώμα μας υπάρχει και μεταξύ ανθρώπων και σε αυτό που είναι γνωστό ως μορφική αντήχηση.
Αυτό ήταν γνωστό στους σαμάνους, τους σοφούς και τους μύστες της αρχαιότητας. Αυτές οι διδασκαλίες ήταν γνωστές και στους προϊστορικούς πολιτισμούς. Δεν ήταν τυχαίο που οι τέχνες και οι τελετές ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε αρχαίου πολιτισμού. Η τέχνη χρησιμοποιούνταν ως μία προσωπική μέθοδος για να προβάλλουν το υποσυνείδητο μέρος της ψυχής στον συνειδητό νου. Αυτό κυριολεκτικά ήταν μία ψυχική θεραπεία. Οι τελετές ήταν βασισμένες σε αστρολογικές ημερομηνίες. Όπως μάθαμε, η μελέτη των άστρων και των πλανητών αντανακλά στην αστροψυχολογία μας. Οι σαμάνοι έκαναν τελετές σε αστρολογικές ημερομηνίες που συσχετίζονταν με τον κιρκαδικό ρυθμό ή τον ψυχολογικό κύκλο. Αυτές οι τελετές κρατούσαν τους ανθρώπους σε επίγνωση του εαυτού τους και απέτρεπαν την καταπίεση του ψυχισμού τους.
Όσο οι άνθρωποι αντιμετώπιζαν τους εσώτερους δαίμονές τους και τους αποδέχονταν ως δικούς τους, δεν τους πρόβαλλαν συλλογικά στον φυσικό κόσμο. Αν εξωτερικεύσεις αυτό που βρίσκεται μέσα σου, αυτό που θα εξωτερικεύσεις θα σε σώσει. Αν δεν εξωτερικεύσεις αυτό που βρίσκεται μέσα σου, αυτό που δεν θα εξωτερικεύσεις θα σε καταστρέψει. Η απαρχή της ψυχολογικής μας νόσου άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία μετά από μία σειρά καταστροφών που ανάγκασαν το συλλογικό να εισέλθει σε μία σωματική κατάσταση μάχης ή αποχώρησης. Αυτό υποβάθμισε την ανοσία του πληθυσμού εισάγοντας μία κατάσταση έντονου στρες. Το σώμα μας γίνεται πιο επιρρεπές στις ασθένειες υπό καθεστώς στρες. Έτσι, η ανθρωπότητα αρρώστησε όταν ολόκληρα τμήματα γης βυθίστηκαν από πλημμύρες. Αυτό ξερίζωσε πολλές φυλές, αρχηγούς και πολιτισμούς από τα σπίτια και οι τελετουργίες τους που χρησιμοποιούνταν ως μέσα για ψυχική υγεία έπαυσαν έτσι ώστε να επιβιώσουν της καταστροφής και να αναζητήσουν νέες κατοικίες.
Οι σαμάνοι εξαπλώθηκαν σε νέες περιοχές του πλανήτη, αλλά αυτή η πληροφορία αποσιωπήθηκε. Μας έκαναν να πιστεύουμε ότι ανεπτυγμένοι πολιτισμοί όπως αυτός της αρχαίας Αιγύπτου και οι Μάγια της κεντρικής Αμερικής προήλθαν χωρίς προγενέστερα στοιχεία πνευματικής εξέλιξης που τους έφεραν στην κορυφή της εξέλιξής τους. Θέλουν να πιστεύουμε ότι η εκπληκτική τους γνώση των μαθηματικών, της αστρολογίας, της γεωργίας, των οικονομικών, του πολιτεύματος και της αρχιτεκτονικής προήλθαν από το πουθενά. Αυτό οδήγησε πολλούς σύγχρονους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι οι απαρχές αυτών των πολιτισμών συγκαλύφθηκαν. Δεν προκαλεί έκπληξη το ότι η δύναμη που καθοδήγησε τη συγκάλυψη αυτής της γνώσης προήλθε από την ίδια γενεαλογία των πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Υπάρχουν πολλά γνωστά καμένα και απαγορευμένα σημαντικά βιβλία στην ιστορία μας. Κι όμως, μετά από όλη αυτή τη συγκάλυψη, υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα της διασποράς των παλαιότερων πολιτισμών σχεδόν σε κάθε χώρα. Υπάρχουν σημαντικές αποδείξεις αρχαίων πολιτισμών που επισκέφτηκαν τη βόρεια Αμερική πολύ πριν τη γνωστή πεποίθηση του Ευρωπαϊκού εποικισμού. Ο Barry Fell, στο βιβλίο του "Αμερική π.Χ.”, αναφέρει: "Υπάρχουν αρχαίες επιγραφές που έχουν καταγραφεί σχεδόν σε κάθε μέρος των ΗΠΑ, του Καναδά και της λατινικής Αμερικής γραμμένες σε διάφορες Ευρωπαϊκές και Μεσογειακές γλώσσες, σε αλφάβητα 2,500 χρόνων”. Ο William Comynus Beaumont έγραψε: οι πολιτισμοί των Τολκέκων και των Μάγια δεν προήλθαν από Αμερικανικό έδαφος αλλά εμφανίστηκαν εκεί υπό πλήρη εξέλιξη, με ανεπτυγμένη τέχνη και σύστημα ιερογλυφικών που έχει σχέση με εκείνο της Αιγύπτου.
Ανακαλύφθηκαν χιλιάδες προϊστορικές τοποθεσίες στη Νέα Αγγλία και σε διάφορες άλλες βόρειες πολιτείες όπου υπάρχουν επιγραφές, σκαλίσματα και λόφοι που δημιουργήθηκαν από Δρυίδες ναυτικούς πολύ πιο παλιά από το 100 π.Χ. Για να συγκαλύψουν αυτή την πληροφόρηση ακόμη περισσότερο, για τη γενεαλογία δεν ήταν αναγκαίο μόνο το να καούν όλα τα κείμενα που περιείχαν την αληθή ιστορική πληροφόρηση, αλλά και το να εξολοθρευτούν οι πολιτισμοί που προήλθαν από αυτούς τους αρχαίους σαμάνους. Η πιο καταστροφική γενοκτονία που συνέβη ποτέ ήταν και ακόμα είναι η εξολόθρευση των σαμανικών φυλών.
Χάσαμε τις ρίζες της παράδοσής μας και δεν γνωρίζουμε τίποτα περί τελετών. Οι χοροί των δράκων και των φαντασμάτων των ινδιάνων της Αμερικής περί τίνος πιστεύετε ότι ήταν; Όλοι οι σαμάνοι όταν κάνουν τις τελετές τους, κάνουν ακριβώς αυτό, τη δουλειά τους, αρμονικά, μέσω χορών, ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα της Γης, αλλά δολοφονήθηκαν όλοι τους. Γι’ αυτόν τον λόγο κατά τον 17ο αιώνα, υπήρχε μία φανερή ατζέντα, πως όταν συναντάς ιθαγενείς, τους εξολοθρεύεις.
Ο Κολόμβος στάλθηκε στην αποστολή του μαζί με πράκτορες του στέμματος, να διαλύσει τις ζωές των ιθαγενών και να αρπάξει τον ορυκτό τους πλούτο. Επισκέφτηκε κάθε νησί στην Καραϊβική, παίρνοντας τον χρυσό και όσους περισσότερους σκλάβους μπόρεσε από τη αυτόχθονα φυλή Tano. 5 εκατομμύρια ιθαγενών δολοφονήθηκαν μέσα σε 3 χρόνια σύμφωνα με την Leah Trabich. Μέσα σε 15 χρόνια, η φυλή Arawak των 250,000 μελών, εξολοθρεύτηκε πλήρως. Ο πληθυσμός των ΗΠΑ πριν την επαφή του με την Ευρώπη ήταν μεγαλύτερος από 12 εκατομμύρια. Τέσσερις αιώνες αργότερα, ο αριθμός τους μειώθηκε κατά 95% στις 237,000. Από το 1494 έως το 1508, πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπων χάθηκαν στον πόλεμο, στη σκλαβιά και στα ορυχεία. Ποιος από τις μελλοντικές γενιές θα πιστέψει κάτι τέτοιο; Εγώ που γράφω αυτά ως αυτόπτης μάρτυρας με δυσκολία το πιστεύω. Τα μάτια μου έχουν δει αυτές τις πράξεις, τόσο ξένες προς την ανθρώπινη φύση και τώρα τρέμω καθώς γράφω.
Άλλος ένας πράκτορας της γενεαλογίας του ψευδο-Εγώ ήταν ο Hernando Cortes που αποδεκάτισε τη φυλή των Αζτέκων και έκλεψε τους ορυκτούς πόρους τους.
Αυτό έγινε και με τον δεύτερο εξάδελφο του Cortes, τον Francisco Pizarro που κατέκτησε την αυτοκρατορία των Ίνκας στο Περού. Αυτές οι ωμότητες καταγράφηκαν στην Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νέα Γουινέα, το ανατολικό Τιμόρ και συμβαίνουν ακόμη και σήμερα στον Καναδά. Αυτή ήταν μία σκόπιμη απόπειρα να θάψουν ότι απέμεινε από τον αρχαίο κόσμο και την αληθινή ιστορία μας. Είναι όμως ένα αφελές λάθος, να κατηγοριοποιούμε και να κατηγορούμε όλα και όλους όσοι εμπλέκονται με την πολιτική ή τη θρησκεία για αυτή την συγκάλυψη της γνώσης.

Είναι φυσικό για τους ανθρώπους να επιθυμούν την πνευματική κατανόηση όταν υπάρχουν τόσοι κατασκευασμένοι χαμένοι κρίκοι και διαστρεβλώσεις στα πνευματικά κείμενα σήμερα. Και λόγω αυτού του κενού στην πνευματική σοφία, οι ειλικρινείς και ηθικοί άνθρωποι που απλώς προσπαθούν να κατανοήσουν τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο, γίνονται το κύριο αγοραστικό κοινό για εκείνους που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το τρωτό τους σημείο για να έχουν αρκετή δύναμη να καθορίζουν τη ζωή μας.
Για παράδειγμα ας ρίξουμε μια ματιά στο κίνημα της Νέας Εποχής, το οποίο είναι άλλη μία παγίδα σε όλα αυτά και στην οποία κάποιοι άνθρωποι τελικά θα πέσουν. Ψάχνουν έντονα για κάτι τόσο άσχημο που παίρνουν όλα όσα παρέδωσαν σε εμάς ή σε εκείνους. Αλλά αυτά δεν βασίζονται σε κάποια πραγματική κατανόηση, είναι και πάλι σαν να προέρχεται από μία θρησκευτική οπτική. Οι άνθρωποι αναζητούν πραγματικά κάτι νέο, αναζητούν έναν νέο τύπο πνευματικότητας ή να βελτιώσουν τον εαυτό τους ή να αλλάξουν κάτι, αλλά αυτό υπονομεύεται. Και αυτό που πραγματικά κάνουν είναι να σε οδηγούν σε ένα άλλο είδος ομαδικής νόησης ή σε μία νεοεποχίτικη θρησκεία, και οι άνθρωποι πάλι δεν είναι ικανοί να απελευθερωθούν από αυτό και να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο ή το δικό τους μονοπάτι, το οποίο θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό σε όλα αυτά. Ο καθένας από εμάς είναι ένα είδος σχιζοφρενούς προσωπικότητας, τραγικά χωρισμένη εναντίον του εαυτού μας.
Στην προχριστιανική εποχή, υπήρχαν διάφορες θρησκείες απίστευτης δύναμης.
Κυρίως οι Αστρικές, οι Ηλιακές, οι Κρόνιες, οι Σεληνιακές και η θρησκεία του Ιερού Μανιταριού. Είναι απλό να δούμε ότι οι πιστοί του σεληνιακού θεού αποτελούσαν τη σεληνιακή θρησκεία. Η λατρεία των ηλιακών θεών ήταν ενδεικτική των ηλιακών θρησκειών. Η Κρόνια θρησκεία, που αποτελούνταν από τους Φοίνικες και τους Καναανίτες λάτρευαν τον θεό Ελ ή Έλαϊ. Η βιβλική έξοδος των εβραίων από την Αίγυπτο έδειξε ότι μπήκαν στην Καναάν και συγχώνευσαν τη σεληνιακή θρησκεία της Ίσιδας, με την ηλιακή θρησκεία του Ρα και την Κρόνια θρησκεία του Ελ, για να δημιουργήσουν το Ίσις-Ρα-Ελ (Ισραήλ).

Στην αρχαία εβραϊκή θρησκεία και μυθολογία, η λατρεία του Γιαχβέ, οι πατριαρχικές αναφορές, η προσωρινή παραμονή στην Αίγυπτο κλπ, έχουν τις ρίζες τους στη θρησκεία του ιερού μανιταριού, που αναπτύχθηκε από το φιλοσοφικό υπόβαθρο γονιμότητας της αρχαίας μέσης ανατολής. Η εβραϊκή μίτρα, το μουσουλμανικό τουρμπάνι και τα στρατιωτικά μπερέ είναι παραλλαγές του συμβόλου της θρησκείας του ιερού μανιταριού.
Μία όμως από τις πρώτες και πιο έκδηλες ήταν η Αστρική θρησκεία. Και αν και ένας αριθμός τέτοιων θρησκειών δημιουργήθηκαν για σαμανιστικούς σκοπούς και για λόγους διαχείρισης του κόσμου, πάραυτα μερικές εκλήφθηκαν ως διαφορετικών προθέσεων. Όπως θα το φανταζόσασταν, σε κάθε κέντρο εξουσίας, μικρότερες θρησκείες δημιουργούνταν μέσα στις κύριες θρησκείες για να λατρεύουν ξεχωριστά τους θεούς. Η λατρεία του Μίθρα και του Διονύσου είναι δύο παραδείγματα. Ακόμα και σήμερα μπορείτε να δείτε τον Μιθραϊκό ή Φρυγικό σκούφο στο σύμβολο της καθήμενης ελευθερίας στο δολάριο, στους θυρεούς πολλών χωρών, στη σημαία της Παραγουάης, στη σφραγίδα της Αμερικανικής Γερουσίας, ακόμα και στην ηλιακή θρησκευτική εορτή του χειμερινού ηλιοστασίου που τώρα ονομάζουμε Χριστούγεννα.
Στη λατρεία του Διονύσου, γινόντουσαν πολλές εκδηλώσεις, όπως τα Μεγάλα Διονύσια που γιορτάζονταν στην Αθήνα κατά την εαρινή ισημερία. Το σπουδαιότερο γεγονός σε αυτές τις εκδηλώσεις ήταν τα Θέμελα, ένας διαγωνισμός στον οποίο ποιητές, μουσικοί και διασκεδαστές ερμήνευαν σε ανοιχτό θέατρο. Οι μουσικοί δεν πλήρωναν φόρους και τα μέλη της συντεχνίας των μουσικών δεν είχαν στρατιωτικές υποχρεώσεις. Η λατρεία του Διονύσου είναι ακόμα ζωντανή και σήμερα ως βιομηχανία διασκέδασης. Η χριστιανική εκκλησία είναι μία εγκυκλοπαίδεια προϊστορικών λατρειών είπε ο Friedrich Nietzsche.

Η παλαιά διαθήκη περιέχει όλη αυτή την ιστορία. Η ελίτ των δυναστειών αυτών των λατρειών λειτουργούν μέσω των απογόνων τους στον σημερινό κόσμο και είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Αυτές οι λατρείες ακόμα υπάρχουν σε πολλές σημαντικές θέσεις εξουσίας σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Αλλά οι πιο σημαντικές λειτουργίες αυτών των ομάδων είναι το να κατασκευάσουν τη συναίνεση και τη συνενοχή των ανθρώπων. Ο συνειδητός νους είναι ο δημιουργικός νους, είναι αυτός που φέρει μέσα του την προσωπική μας ταυτότητα. Επιτελεί την πραγματική σκέψη. Και μετά είναι ο υποσυνείδητος νους, χωρίς οντότητα, ο υποσυνείδητος νους είναι ισοδύναμος με ένα μαγνητόφωνο, καταγράφει συμπεριφορές και μετά, με το πάτημα ενός κουμπιού αναπαράγει τη συμπεριφορά, δρα αυτόματα. Είναι κάτι πολύ βολικό γιατί δεν χρειάζεται να μαθαίνουμε τα ίδια συνεχώς και από τη στιγμή που γνωρίζεις κάτι, μπορείς να το κάνεις πρότυπο.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα βασικά πρότυπα πίστης και συμπεριφορών που είναι προγραμματισμένα στον υποσυνείδητο νου προήλθαν από τους δασκάλους μας, κυρίως από τους γονείς μας, την οικογένεια και την κοινωνία μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κατανοούν πόσο εύκολα επηρεαζόμαστε από το περιβάλλον μας. Κάθε άτομο που συναντάμε, κάθε ξεχωριστή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, κάθε μικρή λέξη που λέγεται στην τηλεόραση, μπορεί να μην φαίνεται ότι επηρεάζει στον συνειδητό νου, αλλά το υποσυνείδητό μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αφήνει κάθε περιβαλλοντικό σήμα να μας επηρεάσει εν αγνοία μας. Έτσι, η ερώτηση είναι – ζούμε συνειδητές ή ασυνείδητες ζωές;
Και τώρα, η νευροεπιστήμη μας λέει ότι στο ξεδίπλωμα της ζωής μας, μόνον το 5% αυτής ελέγχεται από τον συνειδητό νου και το 95% του χρόνου ζωής ελέγχεται από το υποσυνείδητο με προγράμματα από άλλους ανθρώπους τα οποία εγκαταστάθηκαν εκεί. Και το πρόβλημα είναι, ότι εννοεί πως όταν αυτά τα προγράμματα λειτουργούν, δεν τα βλέπουμε. Και οι σκεπτικιστές θα καθίσουν και θα πούνε: "Συνείδηση; Αρχέτυπα; Αστρολογία;”, "Όχι όχι όχι, δημιουργούμε πράγματα με τα χέρια μας, όχι με τον νου μας.” "τα Αρχέτυπα δεν έχουν φυσική μορφή, δεν μπορούν να με επηρεάσουν”. Σκεφτείτε όμως το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν συνειδήσει μόνον κατά ένα μικρό μέρος των συμπεριφορών μας…
Αυτό που δεν κατανοούμε είναι ότι ολόκληρες χώρες, ολόκληροι πολιτισμοί που νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι αλλά υποσυνείδητα φοβούνται πολύ να είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, θα εκλιπαρούν να κυβερνηθούν και αν δεν μπορούν να το κάνουν από μόνοι τους, ποιος νομίζετε πως συνειδητά ή υποσυνείδητα θα πάρει αυτή την ευθύνη; Συνήθως καταλήγει να είναι εκείνη η δυνατή αρρενωπή αρχετυπική φιγούρα. Όταν νομίζουμε πως κινδυνεύουμε, δεν ψάχνουμε τη μητέρα μας να μας φροντίσει, θέλουμε τον πατέρα μας να μας προστατέψει. Και στη συνέχεις, με την εποχή του φόβου, αυτή την εποχή της καταστροφής, την εποχή αυτού του παρασίτου, βλέπουμε την κυριαρχία του αρσενικού.

Ένα από τα κύρια μέσα διοχέτευσης της ευθύνης μας και της συνειδητής μας ενέργειας είναι το χρήμα. Σίγουρα δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι η εξάρτησή μας από το χρήμα είναι εσφαλμένη γιατί αυτό θα υπονοούσε ότι το φταίξιμο είναι δικό μας. Και αν θεός φυλάξει πάρουμε την ευθύνη της ζωής μας, ρίχνουμε το φταίξιμο στο χρήμα. Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ολόκληρης της ψευδαίσθησης που έχει φτιαχτεί από το ψευδο-Εγώ μας. Λέγεται ότι το χρήμα είναι η ρίζα κάθε κακού. Όμως δεν μπορεί να είναι κακό γιατί το χρήμα είναι μόνον ένα σύμβολο. Τα σύμβολα εκπροσωπούν μόνον την πίστη και το πνεύμα του παρατηρητή Αυτό σημαίνει πως το σύμβολο του χαρτονομίσματος δεν μπορεί να είναι κακό γιατί το χρήμα είναι μόνον ένα σύμβολο. Τα σύμβολα αντικατοπτρίζουν μόνον την πίστη και το πνεύμα του παρατηρητή. Έτσι, το σύμβολο του χαρτονομίσματος θυμίζει και αναδεικνύει τις κακές προθέσεις και το ενυπάρχον ελάττωμα του ψευδο-Εγώ μας.
Το χρήμα υπάρχει μόνον γιατί εμείς αποδεχτήκαμε ότι έχει αξία. Και για να αναπαραστήσουμε ακόμη πιο καλά την ανικανότητά μας προς ελευθερία, έχουμε δώσει τον έλεγχο που βασίζεται στην πίστη στο χρήμα σε κάποια ιδιωτική εταιρεία αντί για το κράτος. Δεν υπάρχει νόμος που να ορίζει ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε κρατικά σημειώματα ως νόμισμα. Το επιλέξαμε γιατί φοβόμαστε το εναλλακτικό…


H συνέχεια και το τέλος αλλά και η ταινία (Mε Ελληνικούς υπότιτλους) θα τα βρείτε ΕΔΩ 
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!