Τετάρτη, 17-ΙΑΝ-2018, 12:03 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Μια Επισκόπηση του Ημερολογίου των Μάγιας

Οι περισσότεροι άνθρωποι με ικανές γνώσεις στο πεδίο του ημερολογίου των Μάγιας κατανοούν το Ημερολόγιο των Μάγιας σαν ένα σύστημα ενός λαού ιθαγενών στην αστρονομία/αστρολογία, διαίρεση και προφητεία.

Τα ιερά βιβλία των Μάγιας για αστρονομία και προφητεία έχουν βαμμένες τις σελίδες τους από κατεργασμένο φλοιό του δέντρου Αμάτι. Πολλές χιλιάδες από αυτά τα βιβλία που αποκαλούνται κώδικες, κάηκαν στη διάρκεια των αρχών του 15ου αιώνα από Καθολικούς παπάδες. Πολύ γνώση χάθηκε, το οποίο ήταν το πρώτο βήμα στη πολιτιστική εκμηδένιση. Οι Μάγια ιερείς διώχτηκαν μακριά και κρύφτηκαν. Μπορούσαν να εξασκήσουν τη παράδοσή τους και τα έθιμά τους μόνο στις ποιο απομακρυσμένες περιοχές της Κεντρικής Αμερικής. Αυτοί που πιάστηκαν δολοφονήθηκαν.

Αυτή η πρακτική συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980

Οι Μάγια ήξεραν ότι αυτή η χρονική περίοδος των 500+ χρόνων τρόμου και ερήμωσης θα ερχόταν.

Ήταν γραμμένο στη προφητεία τους πάνω από 2000 χρόνια νωρίτερα...

Ο Δρ. Κάρλ Γιόχαν Κάλεμαν με φιλοσοφικό διδακτορικό (PhD) είναι βιοχημικός επιστήμονας από τη Σουηδία, εργάστηκε για 30 χρόνια στα χημικά εργαστήρια κάνοντας πειράματα στη μικροβιολογία. Η περισσότερη δουλειά του ήταν η έρευνα του πως η μόλυνση προκαλεί την ευδοκίμηση των ασθενειών. Πριν από 8 χρόνια, εκπαίδευσε τη προσοχή του στο ημερολόγιο των Μάγια για να δει ποιες συσχετίσεις και ποια σειρά γεγονότων μπορούσαν να αποδειχτούν, όχι απλά να 'μελετηθούν' όπως είχαν κάνει οι αρχαιολόγοι. Τι ανακάλυψε με αυτό το νέο του 'χόμπυ' αλλάζει γρήγορα το κόσμο και τον τρόπο που ζούμε μαζί του.

Για τον Δρ.Κάλεμαν, είχε αποδειχθεί επιστημονικώς η Δρομολόγηση της Δημιουργίας και της Εξέλιξης για τα περασμένα 16,4 Δισεκατομμύρια χρόνια. (Από τη Μεγάλη Έκρηξη [BigBang] και μετά.

Ο κ.Ίαν Λάνγκολντ εισήλθε στη σκηνή μέσω της ανακάλυψης του μια απλής συνταγής ευρέσεως και μετατροπής οποιασδήποτε ημέρας στο ημερολόγιο των Μάγιας από το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Με αυτό έδωσε πρόσβαση στο ημερολόγιο των Μάγια σε κάθε άντρα, γυναίκα, και παιδί στη Γη.

Το τι κάνει αυτή τη πληροφορία ζωτική έχει πολλές πτυχές. Πρώτον γενικώς έχουμε ένα οδικό χάρτη του χρόνου και της ιστορίας. Ένας οδικός χάρτης δεν είναι μια κρυστάλλινη μαγική σφαίρα, δεν ξέρεις ποτέ ακριβώς τι θα συμβεί φτάνοντας σε ένα προορισμό. Αλλά ξέροντας που πας και βλέποντας τα σημάδια στο δρόμο, είναι πολύ επιβεβαιωτικό. Αν ξανά βρέθηκες σε ένα μέρος πριν μπορείς να προετοιμαστείς για τις συνθήκες που θα βρεις εκεί. Αν πήγαινες στο Παρίσι για παράδειγμα, θα σου χρειαζόντουσαν Γαλλικά φράνκα και μερικές προτάσεις στα Γαλλικά. Αυτή η μέθοδος Δημιουργίας έχει επαναληφθεί 7 φορές στο παρελθόν και έτσι έχουμε ή η συνείδηση έχει, περάσει μέσα από όλο αυτό ξανά.

Το συγκεκριμένο μοτίβο της Δημιουργίας που περιγράφτηκε από το ημερολόγιο των Μάγιας μοιάζει με πυραμίδα με 9 επίπεδα. Εντυπωσιακά μεγάλοι περίοδοι χρόνου με όλο και μικρότερες περιόδους να κολλάνε ο ένας πάνω από τον άλλο. Ή μια ακόμα ποιο ακριβώς περιγραφή, σαν μια σειρά από φωλιασμένα αγγεία, το καθένα από αυτά 20 φορές μικρότερο από το προηγούμενο.

Ο καθένας από αυτούς τους 9 κύκλους της Δημιουργίας είναι 20 φορές μικρότερος από τον προηγούμενο κύκλο. Ο καθένας από αυτούς τους κύκλους διαμοιράζετε παραπέρα σε 13 ίσα τμήματα από χρόνο και το καθένα από αυτά τα τμήματα έχει ένα σκοπό πάνω στη Δημιουργία.Υπάρχουν 7 τμήματα ημέρας και 6 τμήματα νύχτας στο κάθε επίπεδο. Οι Σουμέριοι και οι Μεσοποτάμιοι έγραψαν την ίδια μέθοδο σε πήλινες επιγραφές σαν τη κατανόηση τους για τη Δημιουργία. Τα Αρχαία Βεδικά κείμενα, που είναι οι βάσεις του Βουδισμού, Ινδουισμού, Σουφισμού και Ταοισμού έχουν την ίδια κατανόηση των 9 επιπέδων με 13 τμήματα το καθένα. Η δικιά μας η Βίβλος, δηλώνει ότι υπήρχαν 7 ημέρες στη Δημιουργία στο βιβλίο της Γενέσεως.

Τμήμα ένα: είναι μια περίοδος 'Φωτός' ή μια ευκαιρία για την ανάπτυξη της συνείδησης. Είναι η έναρξη, το φύτεμα του σπόρου, μια νέα αρχή ή ώθηση για να αλλάξει ή να ρεύση σε νέα κατεύθυνση. Νέες προοπτικές γίνονται εμφανής.

Τμήμα δύο: είναι μια περίοδος της 'Νύχτας' ή η ευκαιρία για εφαρμογή της διαφώτισης που μόλις ελήφθη από της Δημιουργίας τη ροή. Αυτό θα ήταν η βλάστηση του σπόρου που φυτεύτηκε στο σκοτεινό χώμα ή οι αναπτύξεις των νέων οπτικών γωνιών.

Τμήμα τρία: είναι μια άλλη περίοδος 'Φωτός' όταν η δυαδικότητα θέτεται σε λειτουργία. Στη φύση, ένας σπόρος βλασταίνει πάνω έξω από το χώμα και αναπτύσσει δύο φύλλα. Η ουσιαστική δυαδικότητα είναι πάντα μια νέα οπτική γωνία που καβαλά πάνω στη 'παλιά' συνείδηση.

Όπως ήρθε κάτω στην ανθρώπινη ιστορία, αυτή ήταν πάντα μια περίοδος εμφύλιου αναβρασμού.

Τμήμα τέσσερα: είναι μια περίοδος από 'Σκοτάδι' όταν πολωμένα γεγονότα αρχίζουν να ξεφυσάνε πάνω στις διαφορές τους. Πραγματικά αυτοί οι περίοδοι στην ανθρώπινη ιστορία είναι αποκορυφώσεις της βίας.

(είμαστε στη 2η Νύχτα του Γαλαξιακού κύκλου από την 19η Δεκεμβρίου 2001 14η Δεκεμβρίου 2002)

Τμήμα πέντε:
είναι άλλη μια περίοδος 'Φωτός'. Στη φύση τώρα είναι η ανάπτυξη του ριζικού συστήματος και το δεύτερο ζευγάρι των φύλλων που θα γίνει ένα μόνιμο μέρος του φυτού.

Είναι η εγκαθίδρυση της νέας συνείδησης σαν βιώσιμη. Στην ανθρώπινη ιστορία στη διάρκεια αυτού του τμήματος ψέματα ή αποτυγχάνοντα συστήματα αποκαλύπτονται ώστε η εξέλιξη να μη μπλοκαριστεί.

Τμήμα έξι: είναι άλλη μια περίοδος του 'Σκοταδιού'. Το πρωτοπόρο ζευγάρι φύλλων πέφτουν από το φυτό καθώς ένα άλλο ζευγάρι φύλλων ανοίγει από τη κορυφή. Αυτό γίνετε σε κλίση 90 μοιρών από το τελευταίο ζευγάρι. Στην ανθρώπινη ιστορία τα αποτυχημένα συστήματα τέθηκαν σε αχρηστία, συνήθως με βία, στη διάρκεια αυτού του τμήματος.

Τμήμα εφτά: μια άλλη περίοδος 'Φωτός'. Στη ζωή των φυτών, η ριζική παρακέντηση μεγαλώνει και εισχωρεί βαθειά ώστε να σταθεροποιήσει γερά το φυτό και παράλληλα ο κορμός δυναμώνει και τα κλαδιά σχηματίζονται.

Είναι μια περίοδος εξάπλωσης των θεμελίων που τέθηκαν. Στην ανθρώπινη ιστορία η 'Νέα' οπτική θεώρησης και τρόπος στο πως να γίνονται τα πράγματα παίρνει τη κυριαρχία. Για παράδειγμα η αυτοκρατορία της Ελλάδας χτίστηκε στη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τμήμα οκτώ: είναι μια περίοδος από 'Σκοτάδι' για άλλη μια φορά ή η εφαρμογή των νέων διαβημάτων. Στη διάρκεια αυτής της εποχής ένα φυτό πολλαπλασιάζει τα φύλλα του και το ριζικό του σύστημα σαν τρελό. Στην ανθρώπινη ιστορία συνήθως ήταν μια περίοδος ανακατασκευών και χρόνος θεραπείας.

Τμήμα εννιά: εδώ είναι μια περίοδος 'Φωτός'. Στην ουσία η φωτεινότερη περίοδο από 'φως' σε ολόκληρο το κύκλο. Στη ζωή των φυτών τώρα είναι που νέες χημικές συστάσεις παράγονται που μεταφέρουν το μήνυμα σχηματισμού μπουμπουκιών. Στην ανθρώπινη ιστορία, ήταν σε αυτό το τμήμα όπου η τέχνη ανακαλύφθηκε, το μήνυμα του Ιησού μεταφέρθηκε πάνω στη γη, ο κ. Αιστάιν ανακάλυψε τη θεωρία της σχετικότητας και η Αμερική με τη νίκη του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου υψώθηκε σε παγκόσμια δύναμη.

Τμήμα δέκα: άλλη μια περίοδο από 'Σκοτάδι', στην ουσία, η σκοτεινότερη περίοδος του κάθε κύκλου. Στη ζωή ενός φυτού εδώ είναι η ανάπτυξη του μπουμπουκιού. Στη ζωή σας ήταν η εφηβική ηλικία.

Στην ανθρώπινη ιστορία αυτή ήταν πάντα με τεράστιες φυσικές σκληρότητες ή τις μεγαλύτερες αψιμαχίες. Η Ιλονιακή περίοδος με την Εποχή των Πάγων, η εξαφάνιση των Νεάντερταλς, το πέσιμο της Ρώμης και ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος, είναι θεαματικά παραδείγματα.

Τμήμα έντεκα: πάλι έχουμε μια περίοδο 'Διαφώτισης'. Αυτή είναι η εποχή των λουλουδιών για τα φυτά. Για εσάς ήταν η εποχή της ήβης. Στην ανθρώπινη ιστορία εδώ ήταν η δημιουργία των 1ων εργαλείων, οι 1ες προσπάθειες στην αγροκαλλιέργεια και σχεδιασμένη στέγαση, η Αναγέννηση και ποιο πρόσφατα το κίνημα των παιδιών των λουλουδιών της δεκαετίας του εξήντα.

Τμήμα δώδεκα: μία τελευταία περίοδος του 'Σκοταδιού' στο κύκλο συμβαίνει τώρα. Στη ζωή των φυτών τα λουλούδια μαραίνονται και πεθαίνουν τοποθετώντας το βήμα για την ανάπτυξη του φρούτου ή των περικάρπιων με τους σπόρους, που θα ξεραθεί. Αυτό είναι τη συνέβη στο πολιτισμό των Μάγιας ακριβώς στη σειρά αυτή. Διαμέσου της ανθρώπινης ιστορίας υπήρξαν αψιμαχίες και επαναστάσεις στη διάρκεια αυτής της περιόδου, ποιο πρόσφατη από αυτές υπήρξε ο πόλεμος στο Βιέτ Ναμ.

Τμήμα δεκατρία: μια περίοδος 'Φωτός' για άλλη μιά φορά, μια εποχή ετοιμότητας για κάτι νέο και διαφορετικό. Μία εποχή ανύψωσης, προχωρώντας από το ένα επίπεδο στο επόμενο υψηλότερο επίπεδο. Το φυτό σκορπά τους σπόρους ή ρίχνει το φρούτο ώστε να ξαναρχίσει η διαδικασία ξανά σε χιλιοστές φορές. Στην ανθρώπινη ιστορία ήταν μέσω αυτών των επαναλαμβανόμενων τμημάτων που η συνείδηση ανέπτυξε τον Χόμο Σάπιενς, την αγρακαλιέργεια και την ημέρωση κοπαδιών, υπόγραψε διαπραγματεύσεις να καθιερώσει την κυριαρχία των εθνών και των ανθρώπων τους και ανέβασε τον Ιστότοπο (Internet) δημιουργόντας μιά πλανητική συνείδηση το 1992.

Αυτή η μέθοδος της Δημιουργίας, ένα σχέδιο δράσης, μπορεί να ιδωθεί να συμβαίνει παντού στο σύμπαν από τα υπό - ατομικά σωματίδια μέχρι στους Γαλαξίες ξανά και ξανά.

'Όπως επάνω έτσι και κάτω'.

Παρατήρησε ότι προχωράμε από ένα τμήμα 'Φωτός' κατευθείαν σε άλλο καινούργιο τμήμα 'Φωτός'.

Αυτό το πλάτωμα θημωνιάστηκε. Η Δημιουργία είναι και ήταν πάντα με το μέρος μας.

Αυτή η μέθοδος έχει πραγματικά μια ανωδικότητα χτισμένη σε αυτό. Κάθε κύκλος Δημιουργίας περιέχει το ίδιο ποσό εξέλιξης και αλλαγών αλλά κάθε κύκλος τρέχει 20 φορές γρηγορότερα. Το ίδιο ποσό αλλαγής που συνέβη σε 1,26 δισεκατομμύρια χρόνια του Κυτταρικού κύκλου τώρα πραγματοποιείται σε 360 ημέρες όπως μπορεί να ιδωθεί στο χάρτη παρακάτω και στις ειδήσεις της τηλεόρασης.Ο παραπάνω χάρτης πηγάζει από το ημερολόγιο Tun(τιούν = συντονισμός) των Μάγιας που κυλά σε ένα 360 ημερών σε διάρκεια κύκλων και όχι 365,25 ημερών σε διάρκεια των κύκλων του Γρηγοριανού ημερολογίου. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο που θα καλυφθεί αργότερα.

Αυτός ο χάρτης δεν αντιτίθεται με κανένα τρόπο της οπτικής ούτε με τους Δημιουργιστές/Βιβλιστές αλλά ούτε και με τους Εξελικτές/Δαρβινιστές. Αυτός ο πίνακας παντρεύει τις δύο αυτές πεποιθήσεις στη κυριολεξία. Παρ΄όλη τη νευρικότητα που αυτή η σύλληψη μπορεί να προκαλέσει για τα δεδομένα, τα γεγονότα ότι η Δημιουργία έχει εξελιχθεί είναι αδιαφιλονίκητη γιατί αυτή η εξέλιξη και φόρμα συνεχίζετε και σήμερα. Στη πραγματικότητα η εξέλιξη από όλη τη συνείδηση έχει ανυψωθεί σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να τη παρακολουθήσουμε να ξετυλίγετε βήμα το βήμα σαν στα φωτογραφικά χρονικά καρέ στις τρέχουσες επικεφαλίδες των ειδήσεων.

Στο βιβλίο του δρ. Κάρλ Γ. Κάλεμαν, 'Λύνοντας το Μεγαλύτερο Μυστήριο της Εποχής Μας, Το Ημερολόγιο των Μάγιας', κάνε κλικ εδώ, απλώνει προσεκτικά όλα τα επιστημονικώς αποδεδειγμένα γεγονότα που χρησιμοποιήθηκαν να αποδείξουν αυτή τη θέση. Αυτό το άρθρο εδώ δεν εννοήθηκε για να προσθέσει κάτι σε αυτό, απλά δίνει μόνο μια γενική επισκόπηση πάνω σε όλα. Εκφράζετε η ελπίδα ότι ο κάθε άνθρωπος θα ερευνήσει αυτά τα γεγονότα για τον εαυτόν του και να μη πάρει τίποτα από αυτά με 'Πίστη'. Η πίστη σε αυτή τη θέση είναι βασικά αντιπαραγωγική για δύο βασικούς λόγους, αυτοί χωρίς επαρκή γνώση δεν μπορούν να περάσουν τη γνώση σε άλλους σωστά και υπάρχει μία συνταγή που ανέπτυξα η οποία δηλώνει,

'Ειρήνη του Μυαλού έρχεται όταν κάποιος είναι 'Επικεντρωμένος'. Επικέντρωση έρχεται από τη Σιγουριά. 'Η Σιγουριά έρχεται από την αναγνώριση μοτίβων'. Έτσι η σταθερότητα της 'Ειρήνης του Μυαλού' σου συνδέετε κατευθείαν με το βαθμό της σιγουριάς σου.

Η τυφλή πίστη, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι σιγουριά αλλά μία περίφραξη από οποιαδήποτε γεγονότα που θα μπορούσαν να διακόψουν τη πίστη. Με άλλα λόγια δημιουργώντας ένα όριο για κάποιου την αληθινή 'Ειρήνη του Μυαλού' του.

Αυτό με τη σειρά του γίνετε πηγή όλων ειδών των αμυντικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων και των πολέμων, για να προστατέψουν τη προσωπική πίστη κάποιου στο πως τα πράγματα είναι ή θα'πρεπε να είναι. Προχωρήσαμε σε αυτό το μονοπάτι αρκετά μακριά δε νομίζετε;

Θα ήθελα να δείξω την εξέλιξη της Θρησκευτικής σκέψης σαν μιά πλατύτερη παρουσίαση αυτής της μεθόδου. Αυτό είναι κάτι που όλοι οι θρησκευτικοί λόγιοι μπορούν να συμφωνήσουν άσχετα το θρησκευτικό δόγμα ή προσωπική ημερήσια διάταξή τους.

Όπως δηλώθηκε προηγουμένως τα 'Φωτεινα' τμήματα ή 'Ημέρες'των κύκλων της Δημιουργίας, είναι περίοδοι διαφωτιστικής αναλαμπής όταν νέες αντιλήψεις κερδίζονται από τη συνείδηση. Έτσι είναι και με την εξέλιξη της αντίληψής μας για τον Θεό και η σχέση μας μαζί του. 'Ημέρα' την 'Ημέρα' αυξήσαμε τη κατανόησή μας και προσαρμόσαμε τη προσέγγισή μας προς τον Θεό.

Η πρώτη Ημέρα του Εθνικού κύκλου ήταν από 3115 π.Χ. μέχρι το 2721 π.Χ. Ήταν εκείνη την εποχή που οι Σουμέριοι λάτρευαν τον Αν ή Άνου.

Ο Άνου θεωρούνταν σαν ένας παντοδύναμος Δημιουργός Θεός που έπρεπε να μοιραστεί το χώρο του με ένα πλήθος από οικιακούς, εργαστηριακούς, καιρικούς και των φυσικών στοιχείων θεούς όλων των ειδών.

Η δεύτερη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 2326 π.Χ. έως το 1938 π.Χ. Στη διάρκεια αυτού του τμήματος ο Αβραάμ μετακόμισε στη Κανά το 2300 π.Χ.

Η Τρίτη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 1538 π.Χ. έως το 1144 π.Χ. Αυτή ήταν η εποχή του Μωυσή και η αρχή του Μονοθεϊσμού. (Η αλήθεια αποκτά καθαρότερο εστιασμό).

Η τέταρτη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 749 π.Χ. έως το 355 π.Χ. Ο Ισαίας ήταν το 748 π.Χ., ο Βούδας το 552 π.Χ., Κομφούκιος το 551 π.Χ., ο Ζωροάστρης το 550 π.Χ., ο Πυθαγόρας το 550 π.Χ., ο Δεύτερο - Ισαίας το 550 π.Χ.

Η πέμπτη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 40 μ.Χ. έως το 434 μ.Χ. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Παύλος μετέφερε το μήνυμα του Ιησού στο κόσμο και η Χριστιανοσύνη γεννήθηκε. Ο Βουδισμός άρχισε στη Κίνα το 60 μ.Χ. και οι θρησκείες Ταλμουδισμός και Ιουδαϊσμός άρχισαν αυτή την εποχή.

Να μην αναφέρουμε τον Κουετζαλκοάτλ (Quetzalkoatl), τον Δημιουργό θεό των Μάγιας που τους εμφανίστηκε στο Τεοτιχουακάν, σαν ένας Χριστός με παρόμοια προσωπικότητα και χαρακτηριστικά και ένα πολύ παρόμοιο μήνυμα, το 40 μ.Χ.

Τη πέμπτη 'Νύχτα' από το 434 μ.Χ. μέχρι το 829μ.Χ. ήταν όταν εμπνεύστηκε ο Ισλαμισμός, το 632 μ.Χ.

Η έκτη 'Ημέρα' του Εθνικού κύκλου ήταν από το 829 μ.Χ. έως το 1223 μ.Χ. Εκείνη τη περίοδο υπήρξε μια γενική εξάπλωση του Χριστιανισμού στη Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη.

Οι Σταυροφορίες και η ανάπτυξη του Παπισμού συνέβη επίσης εδώ όπως και ο δεύτερος Κουετζαλκοατλ περπάτησε στη γη στη πόλη Τσιτσεν Ιτζά (ChichenItza) των Μάγια/Τολτέκων.

Την έκτη 'Νύχτα' υπήρξε το δεύτερο κύμα του Ισλαμισμού το 1223 μ.Χ. έως το 1617 μ.Χ.

Η έβδομη 'Ημέρα' ήταν από το 1617 μ.Χ. έως το 2011 μ.Χ. Στη διάρκεια αυτης της περιόδου, η Χριστιανοσύνη εξαπλώθηκε για άλλη μια φορά, αρχίζοντας με τους Προσκυνητές το 1620 μ.Χ.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με την ανακάλυψη των επιστημονικών κανόνων ή των επικοινωνιακών μέσων ή την ανάπτυξη των πολιτικών ιδεολογιών ή τη δημιουργία της Αμερικής και θα δούμε ότι οι αναπτύξεις σε κάθε πεδίο ακολουθούν την ίδια μέθοδο. Στη ουσία τα πάντα ότι ξέρουμε για το τι έγινε και πότε ακολουθεί αυτή τη μέθοδο.

Δεν υπάρχει λάθος, αυτό δεν είναι μια σύμπτωση διάρκειας 16,4 δισεκατομμυρίων χρόνων.

Ίαν Ξελ Λάνγκολντ
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!