Δευτέρα, 11-ΔΕΚ-2017, 4:57 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Ο George Bush έφερε τα ναρκωτικά παγκόσμια

Το 1959 η Rand Corporation διοργάνωσε ένα συμπόσιο για τις βαθιές υπόγειες κατασκευές. Στην ἐκθεση του συμποσίου παρουσιάστηκαν εικόνες και περιγραφές από μηχανές που μπορούν να διανοίξουν τούνελ τεράστιας διαμέτρου, με ρυθμό δύο μέτρα την ώρα το 1959. Επίσης παρουσιάστηκαν εικόνες  από τιτάνιες στοές και υπόγειες κρύπτες που φαίνονταν να περιέχουν πολύπλοκες εγκαταστάσεις και ίσως ακόμη και πολιτείες. Και όλα αυτά το 1959, έπειτα από λιγότερο από πέντε χρόνια κατασκευών.
Η μυστική κυβέρνηση έκρινε ότι ένας τρόπος για να χρηματοδοτηθούν τα projects που συνδέονταν με τους εξωγήινους, όπως  και άλλα " μαύρα"  προγράμματα, ήταν να στριμώξουν στην γωνία την παράνομη αγορά των ναρκωτικών. Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι είχαν ήδη εφαρμόσει επιτυχημένα ένα ιστορικό προηγούμενο, όταν εκμεταλλεύτηκαν την αγορά του οπίου στην Ασία και το χρησιμοποίησαν για να θησαυρίσουν και για να πατήσουν στέρεα στην Κίνα και στο Βιετνάμ αντίστοιχα.  
Προσέγγισαν ένα νέο και φιλόδοξο  μέλος του CFR (Council on Foreign Relations, Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων). Το όνομα του ήταν George Bush, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν πρόεδρος του offshore τμήματος της πετρελαϊκής εταιρίας Zapata Oil, που είχε έδρα το Τέξας. Εκείνη την εποχή η Zapata Oil πειραματιζόταν με τη νέα τεχνολογία των θαλάσσιων γεωτρήσεων. Έτσι έγινε η σωστή σκέψη ότι τα ναρκωτικά μπορούσαν να μεταφερθούν από τη Νότιο Αμερική με ψαροκάικα στις θαλάσσιες πλατφόρμες  άντλησης πετρελαίου και από εκεί να μεταφέρονται στην ακτή με την κανονική συγκοινωνία των προμηθειών και του προσωπικού. Με αυτή την μέθοδο, τα τελωνεία και τα αστυνομικά πρακτορεία δεν θα μπορούσαν να ελέγξουν τα φορτία.
Ο George Bush δέχθηκε να βοηθήσει και οργάνωσε τις επιχειρήσεις σε συνεργασία με την CIA. Το σχέδιο δούλεψε καλύτερα από οτιδήποτε είχε κανείς ονειρευτεί. Σήμερα υπάρχουν πολλές άλλες καλές μέθοδοι για  να μπουν τα φορτία των ναρκωτικών στην χώρα μας. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ήταν ο George Bush που ξεκίνησε να πουλάει ναρκωτικά στα παιδιά μας. Σήμερα η CIA ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της  παγκόσμιας διακίνησης παράνομων ναρκωτικών, με βασικό σκοπό να χρηματοδοτούνται "μαύρα"  προγράμματα από τα κέρδη.

"Bill Cooper"
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!