Τετάρτη, 17-ΙΑΝ-2018, 8:39 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Πλήρες Οδηγός για τους Βιβλιοφάγους του Αποκρυφισμού

Είστε λάτρης του occult και θέλετε να αποκτήσετε σπάνια και μοναδικά βιβλία. Τότε υπάρχει μια λίστα από ιστοσελίδες που οπωσδήποτε θα πρέπει να συμπεριληφθούν στα bookmark σας!

Ξεκινάμε λοιπόν από το Anathema στο οποίο θα βρείτε μια καλά ενημερωμένη και εξαιρετικά πλούσια λίστα βιβλίων, διαχωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με την σχολή μαγείας και το αντικείμενο που αναζητάτε (εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε και το Magus Books, αλλά βρίσκω το πρώτο πιο εύχρηστο!).
Στην συνέχεια, προμηθευτείτε τους τίτλους που θα επιλέξετε από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του Amazon, το όλο εκπλήξεις eBay, το βιβλιοπωλείο των χαμένων βιβλίων AbeBooks ή αν θέλετε να γλιτώσετε τα έξοδα αποστολής, από το άκρως εμπιστευτικό (και συχνά καλύτερο) Book Depository.
Επειδή όμως υπάρχουν βιβλία τα οποία δεν διακινούνται από τα μεγάλα βιβλιοπωλεία, και τα ενδιαφέροντα σας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένα, μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής ηλεκτρονικά shops...
Πρώτη στάση σας είναι ασφαλώς η Σουηδία και το dark μα υπερπλούσιο Ixaxxar. Εδώ θα βρείτε όλους τους τίτλους που αφορούν τον λουσιφεριανισμό, το typhonianism και γενικά μια ποιοτική γκάμα τίτλων σχετικά με το LHP. Δεύτερη στάση είναι το βιβλιοπωλείο Atlantis του Λονδίνου το οποίο μπορεί να μην έχει πλούσιο ιντερνετικό κατάλογο, διαθέτει όμως πολλούς τίτλους στο ίδιο το κατάστημα. Οπότε ένα e-mail με την ερώτηση σας δεν βλάπτει. Η αποστολή γίνεται κανονικά με το ταχυδρομείο.
Αν τώρα διαθέτετε περισσότερα χρήματα και αρέσκεστε στις αυθεντικές πρώτες εκδόσεις, τότε ασφαλώς θα πρέπει να ανατρέξετε στις εκδόσεις Weiser και πιο συγκεκριμένα στο antiqurian τμήμα όπου θα βρείτε απίστευτους τίτλους, σε... απίστευτες (δυστυχώς) τιμές.
Εκτός όμως από τα παραπάνω, αξίζει να κρατήσετε στην μνήμη σας και ορισμένους ακόμη εκδοτικούς που δημοσιεύουν εξαιρετικής ποιότητας μαγικά βιβλία.
Ξεκινήστε από την Scarlet Imprint που αν και με τσιμπημένες τιμές, εκδίδει σκληρόδετα διαμάντια. Συνεχίστε με το κατά βάση θελημικό Teitan Press το καλαίσθητο Ouroboros Press, το ιδιαίτερα σκοτεινό Black Press, τις εκδόσεις της Στοάς Magan, το αξιέπενο Ibis Press, το A.O. Spare κατεύθηνσης οίκο Fulgar, το Starfire (του Typhonian Order), το γριμοριακής θεματικής Golden Hoard, τα «ξεχασμένα» New Falcon και Mandrake, και φυσικά το Avalonia όπου θα βρείτε αξιόλογους τίτλους για την Εκάτη, το witchcraft και πολλά ακόμη θέματα.
Τέλος, αν δεν εμπιστεύεστε τους underground οίκους, και είστε περισσότερο mainstream αναγνώστης, μπορείτε να ξεκινήσετε από την βασίλισσα των εναλλακτικών βιβλίων Llewellyn, να περάσετε στον αισθητά πιο σοβαρό οίκο Weiser, να συνεχίσετε με πιο πνευματικά θέματα (βλέπε Inner Traditions, και Parabola) και να χαλαρώσετε εντελώς με τους καταλόγους της Hay House και της New Page.
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!