Τετάρτη, 13-ΔΕΚ-2017, 6:24 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Ποιος σκότωσε τελικά τον JFK?

O πρόεδρος John F Kennedy δολοφονήθηκε άνανδρα από πράκτορα που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην παρέλαση, πυροβολήθηκε από τον σοφέρ του, και αυτό είναι ορατό ακόμη και στο γνωστό φιλμ του Zapruder. Όταν βλέπετε το ντοκουμέντο, παρακολουθήστε τον σοφέρ του αυτοκινήτου και όχι τον Kennedy. Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες που ήταν αρκετά κοντά στο αυτοκίνητο για να δουν τον πράκτορα William Greer να πυροβολεί τον Kennedy, δολοφονήθηκαν μέσα στα επόμενα δυο χρόνια μετά το περιστατικό. Η περιβόητη ερευνητική επιτροπή Warren Commision δεν ήταν παρά μια φάρσα και η πλειοψηφία των μελών της συστάθηκε από το Council on Foreign Relation. Κατάφεραν να παραπλανήσουν τον αμερικανικό λαό.
Πολλοί Αμερικανοί πατριώτες που επιχείρησαν να αποκαλύψουν αυτό το μυστικό επίσης δολοφονήθηκαν στα χρόνια που μεσολάβησαν (Σημ. Ο ίδιος ο Bill Cooper που γράφει αυτές τις γραμμές δολοφονήθηκε επίσης). Μέχρι την παρούσα στιγμή πάνω από 200 αυτόπτες μάρτυρες ή άνθρωποι που κατά κάποιον τρόπο σχετίζονταν με την δολοφονία του προέδρου Kennedy, έχουν δολοφονηθεί. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο τυχαία είναι τόσο απίθανες που κανείς μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να τις υπολογίσει. Οι πιθανότητες για τους πρώτους 18 που πέθαναν μέσα σε δύο χρόνια μετά την δολοφονία έχουν υπολογιστεί: μια στις εκατό χιλιάδες τρισεκατομμύρια.......
Πολλά βίντεο κυκλοφόρησαν στο internet που το αποδείκνυαν αυτό μέχρι που τα έκοψαν όλα αφού λογοκρίθηκαν. Εμείς όμως σας το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε! Ας το δούμε λοιπόν όπως το αναλύουν καρέ, καρέ.
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!