Τετάρτη, 13-ΔΕΚ-2017, 6:23 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Σατανισμός & Υγιεινή Ζωή

Ο Σατανισμός ως Φιλοσοφία, έχει σκοπό τη Σωματική και Νοητική βελτίωση του ανθρώπου. Αυτό είναι ο λόγος που με ενέπνευσε να γράψω τον παρακάτω πρακτικό οδηγό.

Κάθε Σατανιστής που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να ακολουθεί και ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Ακολουθώντας αυτό το δρόμο, θα έχει περισσότερη εσωτερική ενέργεια, μεγαλύτερη σωματική αντοχή, αυξημένη διανοητική διαύγεια, θα βελτιώσει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και συνεπώς είναι αυτονόητο πως θα αυξήσει και το προσδοκώμενο όριο ηλικίας του.

Ακολουθήστε τα παρακάτω Τρία Βήματα (Αποτοξίνωση, Γυμναστική, Σωστός Ύπνος) και θα δείτε ευεργετικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.


- - - Πρώτο Βήμα είναι η Αποτοξίνωση - - -

Δηλαδή να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι Τοξίνες που εισάγουμε στον οργανισμό μας. Οι Τοξίνες είναι αυτές που οφείλονται για τη δημιουργία των περισσότερων ασθενιών όπως είναι και ο καρκίνος.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1) Καφέ ή Αναψυκτικά που περιέχουν καφεΐνη. (διότι η καφεΐνη είναι μια πολύ τοξική ουσία με βλαβερές συνέπειες που αρχίζουν να γίνονται αντιληπτές στο μέλλον.)

2) Τροφές η Ροφήματα που περιέχουν Λευκή Ζάχαρη. ( Η λευκή ζάχαρη καταστρέφει σιγά-σιγά το κυκλοφορικό σύστημα και δημιουργεί Αρτηριοσκλήρωση, όταν καταναλώνεται φυσικά για χρόνια.)

3) Κρέας. (και ιδιαίτερα το Κόκκινο Κρέας)

4) Καπνό. (Η Νικοτίνη όπως γνωρίζει και ο τελευταίος κάτοικος αυτού του πλανήτη, είναι μια από τις Βλαβερότερες ουσίες. Θυμηθείτε επίσης ότι ο Anton Szandor LaVey δεν κάπνιζε ποτέ, διότι ότι καταστρέφει την υγεία είναι αντισατανικό.)

5) Αλκοόλ.

6) Ναρκωτικά.


Για ολοκληρωθεί πλήρως η αποτοξίνωση του σώματος θα πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά μεγάλη ποσότητα Νερού.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό αποτελεί βασικό στοιχείο της ζωής. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε το ζωτικό ρόλο που παίζει για κάθε όργανο και λειτουργία των οργανισμών. Το νερό κάνει πολύ περισσότερα από το να συντηρεί τη ζωή. Στην πραγματικότητα μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας, τη φυσική μας κατάσταση, ακόμη και την εμφάνισή μας.

Συνεπώς για τη καλή λειτουργία του οργανισμού μας θα πρέπει να πίνουμε κάθε μέρα τουλάχιστον 10 Ποτήρια Καθαρό Νερό.


- - - Δεύτερο Βήμα είναι Η Σωματική Άσκηση - - -

Τα Οφέλη από τη συστηματική καθημερινή σωματική άσκηση είναι τα παρακάτω:

1) Αύξηση της κάρδιοαναπνευστικής αντοχής και βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας

2) Αύξηση της αιμάτωσης του μυϊκού συστήματος.

3) Αύξηση της οξείδωσης του λίπους του σώματος.

4) Βελτίωση στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.

5) Βελτίωση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος.

6) Αύξηση της μυϊκής μάζας.

7) Μείωση του κινδύνου αρτηριακής υπέρτασης σε άτομα όλων των ηλικιών.

Ο καθένας θα πρέπει να γυμνάζεται μία ώρα τη μέρα και το πρόγραμμα γυμναστικής όπως και το είδος των ασκήσεων φυσικά θα το θα καθορίζει ο ίδιος. Μια καλή συμβουλή είναι να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο.


- - - Τρίτο Βήμα είναι ο Σωστός Ύπνος - - -

Είναι γνωστό αλλά και εμφανές ότι η έλλειψη αρκετού ή καλού ύπνου, επηρεάζει αρνητικά την ψυχική υγεία.

Αν οι ώρες ύπνου είναι λιγότερες από 6, τότε συνήθως προκύπτουν προβλήματα υγείας, διότι το σώμα παράγει περισσότερες ορμόνες που σχετίζονται με το άγχος, οι οποίες δημιουργούν υπέρταση.

Επίσης η έλλειψη ύπνου ανεβάζει και τα επίπεδα της ιντερλευκίνης 6 και της κορτιζόλης στο αίμα, με αποτέλεσμα το αίσθημα της κόπωσης, την απώλεια της όρεξης, το άγχος και την κατάθλιψη.

Ο απαιτούμενος χρόνος ύπνου διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά σε γενικές γραμμές κυμαίνεται από 7 σε 9 ώρες.
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!