Τρίτη, 21-ΝΟΕ-2017, 1:57 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Τι είναι Σατανισμός

Ο Σατανισμός είναι πλήρως ένας τρόπος, μια πρακτική φιλοσοφία της ζωής. Η ουσία αυτού του τρόπου είναι η πεποίθηση ότι μπορούμε όλοι, σαν άτομα, να επιτύχουμε πολλά περισσότερα με τις ζωές μας, από ότι πραγματοποιούμε. Οι περισσότεροι άνθρωποι σπαταλούν τις ευκαιρίες ότι τη ζωής, η μαγεία, μπορεί να εφαρμωστει για να τις φέρει.
Η Σατανική μαγεία είναι απλά η χρήση των μαγικών δυνάμεων ή των ενεργειών για να ενισχύσουν την ζωή ενός ή περισσότερων ατόμων σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Αυτή η χρήση μπορεί να είναι δύο τύποι - ο πρώτος είναι ο «εξωτερικός» και ο δεύτερος είναι «εσωτερικός». Το εξωτερικό μαγικό είναι ουσιαστικά η μαγεία: η αλλαγή των εξωτερικών γεγονότων, των περιστάσεων ή των ατόμων σύμφωνα με τις επιθυμίες του μάγου. Το εσωτερικό μαγικό είναι η αλλαγή της συνείδησης του μεμονωμένου μάγου που χρησιμοποιεί ορισμένες μαγικές τεχνικές - αυτή είναι ουσιαστικά η αναζήτηση του μεμυημένου για τους υψηλότερους βαθμούς της μαγικής επίτευξης.
Στο εξωτερικό μαγικό ανήκουν εθιμοτυπικά και ερμητικά τελετουργικά. Στο εσωτερικό μαγικό ανήκει ο επταπλός τρόπος. Τα εθιμοτυπικά τελετουργικά είναι τελετουργικά που περιλαμβάνουν περισσότερα από δύο άτομα, το τελετουργικό που πραγματοποιούνται είτε σε έναν ναό είτε σε μια υπαίθρια περιοχή. Τα εθιμοτυπικά τελετουργικά περιλαμβάνουν ένα καθορισμένο κείμενο που ακολουθείται απο τους συμμετέχοντες, και των εθιμοτυπικών τηβέννων μαζί με τη χρήση ορισμένων στοιχείων που έχουν την μαγική ή απόκρυφη σημασία. Τα ερμητικά τελετουργικά αναλαμβάνονται συνήθως από ένα άτομο που εργάζεται μόνο ή με έναν βοηθητικό σύντροφο. Αυτή η παρούσα εργασία εξετάζει το σατανικό εθιμοτυπικό μαγικό: Το σατανικό ερμητικό και το εσωτερικό μαγικό εξετάζεται στο βιβλίο "NAOΣ" - ένας πρακτικός οδηγός για την ερμητική μαγεία.
Ο Σατανισμός, στις αρχές του, ηταν για να καταστήσει συνειδητά το σκοτάδι ή τη φύση σκιών μας, και για αυτόν τον σκοπό, το σατανικό μαγικό αναλαμβάνεται. Ο Σατανιστής θεωρεί ότι είμαστε ήδη Θεοί: αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν να το καταλάβουν αυτό. Ο Σατανιστής είναι υπερήφανο, ισχυρό και προκλητικό Ον και απεχθάνεται τη θρησκεία, και τον Θεό που ιδρύεται από το Ναζωραίο, Yeshua. Ένα Ναζωραίος (ένας οπαδός του Ιησου) είναι φοβισμένος και ζυγίζεται κάτω από την ενοχή και το φθόνο. Η θρησκεία του Ιησου έχει αναστρέψει όλες τις φυσικές τιμές, που θέτουν πίσω την πορεία της συνειδητής εξέλιξής μας. Ο Σατανισμός, αντίθετα, είναι μια φυσική έκφραση της εξελικτικής πορείας ή «του Προμηθέα» μέσα σε μας: και η μαγεία του είναι ένας τρόπος να τους κάνει Θεούς επάνω στη γη, για να πραγματοποιήσει τη δυνατότητα που βρίσκεται μέσα σε μας όλους μας.
Οι σατανικές τελετές είναι μέσα για να ευχαρίστησουν την ζωή: προσφέρουν τη λαγνεία, την ευχαρίστηση, την πραγματοποίηση των επιθυμιών κάποιου, φέρουν τις υλικές και προσωπικές ανταμοιβές, και τις χαρές του σκοταδιού. Αλλά αυτα είναι μόνο μια αρχή, ένα στάδιο προς κάτι μεγαλύτερο. Είναι ένας από τους σκοπούς ενός σατανικού ναού για να καθοδηγήσει εκείνους τους μεμυημένους που μπορούν να ενδιαφερθούν κατά μήκος της δύσκολης και επικίνδυνης πορείας που είναι ο δρόμος των επτά πτυχών. Εκείνοι που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν αυτήν την πορεία και απλα πρέπει πέρα να απολαύσουν την υπερβολική ευχαρίστηση που ο πρίγκηπας του σκοταδιού προσφέρει σε εκείνους που από μια σατανική έναρξη επιθυμούν να ακολουθήσουν τη φιλοσοφία διαβίωσής του.
Στον παραδοσιακό Σατανισμό υπάρχει μια εκτίμηση του ρόλου των γυναικών, γιατί ο Σατανισμός σε πιό υψηλό επίπεδό του ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του ατόμου: οι ρόλοι ως τέτοιοι είναι ένα απαραίτητο μέρος της self-development. Για να παιχτεί, να απορριφθεί η και για να ξεπεραστεί έπειτα. Η δομή των παραδοσιακών Ναών και τα τελετουργικά που εκτελούνται από εκείνα τα μέλη εκείνων των ναών απεικονίζουν αυτήν την εκτίμηση και την κατανόηση. Παραδείγματος χάριν, είναι δυνατό και πράγματι επιθυμητό για μια κυρία της γης να καθιερώσει και να οργανώνει το ναό της εκτός αν ο ίδιος επιθυμεί ειδάλλως, ακριβώς όπως αυτό είναι δυνατός και επιθυμητός να γιορτάσει τη μαύρη λειτουργεία χρησιμοποιώντας έναν ιερέα, γυμνό, επάνω στο βωμό ενώ η ιέρεια διευθύνει την υπηρεσία, τέτοια αντιστροφή που είναι μια αποδεκτή για την αρχή της μαύρης μαγείας.

Πυγή και μετάφραση απο το Black Book.
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!