Τρίτη, 21-ΝΟΕ-2017, 1:56 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Το «Στόουνχετζ» των ΗΠΑ

Στο Elbert, της Γεωργίας υπάρχει ένα τεράστιο μνημείο από γρανίτη. Πάνω του υπάρχουν χαραγμένες Δέκα Εντολές! Είναι γραμμένες στα αγγλικά, ισπανικά, σουαχίλι, ινδικά, εβραϊκά, αραβικά, ρωσικά και κινέζικα.
Στην κορυφή της κατασκευής υπάρχει μία οριζόντια πλάκα με ένα τετράγωνο σχήμα. Στις τέσσερις πλευρές του αναφέρονται τέσσερις αρχαίες γλώσσες: Σανσκριτικά, Βαβυλωνιακά, Αιγυπτιακά ιερογλυφικά και Αρχαία Ελληνικά.
Αν και άγνωστο στους περισσότερους ανθρώπους, συνδέεται με την κρυφή εξουσία που κυβερνάει τον κόσμο μας.

Το μνημείο κατασκευάστηκε το 1980 σε οικόπεδο άγνωστης ιδιοκτησίας. Ο άνθρωπος που παρουσιάστηκε στην εταιρία έδωσε ψεύτικα στοιχεία. Είπε ότι ονομαζόταν R. C. Christian και ότι αντιπροσώπευε μια ομάδα που θέλει να προσφέρει οδηγίες στην ανθρωπότητα.
Αργότερα μετά από έρευνες ανακαλύφθηκε στην τοπική βιβλιοθήκη ένα βιβλίο με όνομα συγγραφέα το R. C. Christian . Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το μνημείο αφιερώθηκε στον Thomas Paine και στην απόκρυφη φιλοσοφία του.
Το μνημείο, που έχει πάρει το παρατσούκλι «Στόουνχετζ», χρησιμοποιείται για απόκρυφες τελετές και απόκρυφους εορτασμούς. 
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!