Τρίτη, 12-ΔΕΚ-2017, 9:11 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Το στοιχειωμένο πλοίο «Queen Mary»

Το πλοίο «Queen Mary» ήταν ένα κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας που αποσύρθηκε το 1967 και μετατράπηκε σε ξενοδοχείο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Από τότε μέχρι σήμερα το «Queen Mary» συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο, αφού οι μαρτυρίες για φαντάσματα στους χώρους του, είναι χιλιάδες!Η ιστορία του «στοιχειωμένου» πλοίου

Το Queen Mary ναυπηγήθηκε στις 26 Σεπτεμβριου 1934 και ξεπερνούσε σε μέγεθος και πολυτέλεια ακόμη και τον Τιτανικό. Κατά τη διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου μετέφερε στρατεύματα.

Βρισκόταν στα ανοιχτά της Σκωτίας όταν στην προσπάθειά του να αποφύγει μία τορπίλη, έπεσε πάνω στο 70 τόνων πολεμικό CURACOA που το συνόδευε, διαλύοντάς το.

Ο κυβερνήτης του Queen Mary πιστός στις εντολές που είχε να μην σταματήσει για κανέναν λόγο την πορεία του, εγκατέλειψε το πλήρωμα του CURACOA αβοήθητο και δεν διέσωσε κανέναν ναυαγό. Από τότε μέχρι και σήμερα ακούγονται οι φωνές και χτυπήματα στο μπροστινό μέρος του πλοίου που λέγεται ότι τα προκαλούν οι άτυχοι ναυτικοί του CURACOA!

Τα φαντάσματα του Queen Mary
Στο σαλόνι του πλοίου εμφανίζεται μια γυναίκα με λευκό φόρεμα, ενώ στην πρώτη θέση εμφανίζεται ένας άντρας ντυμένος με ρούχα από την δεκαετία του '30. Η καμπίνα Β340 είναι πλέον κλειδωμένη και κανείς δεν μπορεί να την επισκεφτεί αφού οι περίεργοι θόρυβοι που ακούγονται από μέσα, τρομάζουν ακόμη και το προσωπικό του ξενοδοχείου!

Υπάρχουν ακόμη μαρτυρίες για το φάντασμα ενός ναύτη που κυκλοφορεί φορώντας την μπλε στολή του. Στην κουζίνα ακούγονται οι φωνές του μάγειρα που βρήκε φριχτό θάνατο από βασανιστήρια!

Η περισσότερο στοιχειωμένη περιοχή του πλοίου είναι το μηχανοστάσιο όπου ένας 17χρονος ναύτης παγιδεύτηκε ενώ προσπαθούσε να αποφύγει μια φωτιά. Πολλοί έχουν ακούσει χτυπήματα και κρότους στις σωλήνες γύρω από την πόρτα.

Φαντάσματα παιδιών στοιχειώνουν την πισίνα του πλοίου, με πιο γνωστό το πνεύμα της Jackie, ενός μικρού κοριτσιού που έσπασε το λαιμό του καθώς έκανε βουτιά στην πισίνα.

Μέντιουμ και «κυνηγοί φαντασμάτων» που ερευνούν κατά καιρούς το πλοίο υποστηρίζουν πως ακούν το μικρό κορίτσι να φωνάζει σπαραχτικά την μητέρα του και να ζητάει την αγαπημένη κούκλα της.
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!