Τρίτη, 12-ΔΕΚ-2017, 7:45 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Ξύπνησε από κώμα και γνώριζε να μιλάει ακόμη μία γλώσσα!

Ένα 13χρονο κορίτσι από την Κροατία βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και όταν ξύπνησε ήξερε να μιλάει πολύ καλά γερμανικά!
Το κορίτσι, από την πόλη Knin στη νότιο Κροατία, είχε μόλις αρχίσει να κάνει μαθήματα γερμανικών στο σχολείο, να βλέπει γερμανική τηλεόραση και να διαβάζει βιβλία στα γερμανικά για να εξασκήσει τη γλώσσα. Όμως, σύμφωνα με τους γονείς της, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι γνώριζε να μιλάει τη γλώσσα.

Από τη στιγμή που ξύπνησε από το 24ωρο κώμα της, ήταν ανίκανη να μιλήσει τη μητρική της γλώσσα (κροάτικα) και ήταν ικανή να επικοινωνεί σε τέλειο βαθμό με τη γερμανική γλώσσα!

Οι γιατροί του νοσοκομείου KB στο Split της Κροατίας που την εξέτασαν ισχυρίστηκαν ότι η υπόθεση του κοριτσιού είναι πολύ ασυνήθιστη και προσπαθούν ακόμα να εξηγήσουν τι ακριβώς μπορεί να συνέβη.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Dujomir Marasovic, είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα συμπεριφερθεί ο εγκέφαλος μετά από ένα τέτοιο τραύμα και μία κωματώδη κατάσταση. Προφανώς, έχουμε σκεφτεί κάποιες θεωρίες, ωστόσο για την ώρα πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση της ασθενούς».
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 340
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!